NEWCURB makelaars

Full service makelaardij

Waardebepaling aanvragen Contact opnemen

Verkopen met NEWCURB

Profiteer van een uniek netwerk in Hilversum, 't Gooi en omgeving. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan en ontvang deze binnen 2 werkdagen per e-mail. Of maak een afspraak met onze verkoopagent.

Waardebepaling aanvragen voor jouw woning

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Hoe werken wij?

Jouw huis en wensen

Een volledige woninginspectie inclusief marktwaarde advies, zodat je weet welke verkoopprijs passend is voor de woning. Ook bespreken wij mogelijke kansen voor de woning die gunstig zijn bij verkoop.

Woningfotograaf en video

Wij zorgen voor professionele foto’s, een woningvideo inclusief unieke dronebeelden en een duidelijke en aantrekkelijke woningadvertentie.

Online adverteren in NL & EU

Adverteren voor het huis op een breed scala aan huizenverkoopwebsites. Uiteraard op Funda, maar ook op internationale woningwebsites gericht op expats zoals Pararius.

Ook onze geregistreerde kandidaat-kopers ontvangen een update bij de inschrijving van de woning. Daarnaast een plaatsing op Facebook & andere sociale media.

Onbeperkt bezichtigen

Onbeperkt kijken, ook in de avonduren en weekenden. Wij behandelen de reacties, spreken de geïnteresseerden vooraf telefonisch en nodigen serieuze kandidaat-kopers uit.

Tijdens het verkooptraject staan wij altijd klaar voor advies en behartigen wij uw belangen als verkoper! Wij geven proactief statusupdates over de voortgang van verkopen en bezichtigingen.

Biedingen en onderhandeling

Na de bezichtiging volgen wij de bezoekers op en bespreken de biedingen. Bieden kan direct online via onze website, door onze integratie met "Eerlijk bieden". De overeenkomst of het tegenvoorstel op een bod kan tevens gezamenlijk digitaal ingediend worden via ons portaal.

Opstellen van de koopovereenkomst

Zodra het juiste bod is ontvangen en geaccepteerd, stellen wij snel de koopovereenkomst op. Dit kan digitaal ondertekend worden (dit doen wij bij ruim 80% van de koopovereenkomsten), maar uiteraard ook samen op kantoor.

Naar de notaris

Wij monitoren de voorwaarden van eventuele ontbindende voorwaarden en de sleuteloverdracht bij de notaris wordt ingepland.

Inspectie vóór overdracht

Vóór de overdracht voeren wij de eindinspectie uit, inclusief het opnemen van de sleutels en meterstanden. Na de overdracht bij de notaris is uw woning daadwerkelijk verkocht.

De beste technologie

Dagelijks stellen wij de uitbreiding en verbetering van onze dienstverlening op de proef. Wij zoeken naar nieuwe technologische ontwikkelingen en gebruiken deze om de woningen optimaal in beeld te brengen en te verbinden aan potentiële kopers. Het gaat om het unieke verhaal van je woning, dat onze professionals vastleggen met professionele camera’s, videoapparatuur, drones, haarscherpe 360 graden tours en 3D matterport camera’s.

NEWCURB Makelaars

NEWCURB is een makelaarskantoor dat al 8 jaar gespecialiseerd is in vastgoed in Hilversum en omgeving. Dankzij onze ondernemende aanpak en voortdurende technologische innovatie blijft ons persoonlijke kantoor een van de meest vooruitstrevende in de regio.

Ons makelaarskantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.400 betrokken ondernemers. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten gedurende het jaar en verplichte Bijscholing blijven wij op de hoogte van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat wij onze klanten de kwaliteit en service kunnen bieden die zij verwachten.

VBO-leden beschikken over een database met historische en actuele vastgoedinformatie. Deze gegevens zorgen ervoor dat een VBO-makelaar u goed kan adviseren en onderbouwen. Als klant van NEWCURB kunt u ook terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Vastgoed (SGC) en het onafhankelijke Tuchtcollege Vastgoed Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht zich te verzekeren tegen schade veroorzaakt door beroepsfouten.

Contact Over ons