Over ons

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl

Samen sterker. Daar staan we voor.

Met NEWCURB makelaars zijn wij erop gericht om mensen en vastgoed zo goed mogelijk met elkaar te verbinden! Dit doen wij in Hilversum, 't Gooi en omstreken. Wij hebben een persoonlijke aanpak, een ondernemende aanpak en zijn op zoek naar de laatste technologische ontwikkelingen. Dit om het verhaal van elke woning nog beter over te brengen.

In 2016 besloot Amando Kuiper om in 't Gooi een kantoor op te richten gespecialiseerd in hoogwaardig vastgoed. Dit met duidelijke kernwaarden: Persoonlijk, ondernemend, mensgericht en innovatief.

“Mensen en vastgoed op de best mogelijke manier verbinden”

Oorspronkelijk zijn we begonnen met een kantoor in de verhuur en beheer van woonruimte, vanuit het hypotheek- en verzekeringskantoor van zijn vader in Bussum. Na verloop van tijd kwam de stap naar het verkopen van woningen vanzelf. Steeds vaker kregen wij van onze opdrachtgevers de vraag of wij met dezelfde aanpak ook de verkoop van hun eigen woning konden begeleiden. Hiermee combineren wij een groot netwerk met zowel lokale als internationale contacten in Hilversum en de omliggende grote steden.

De naam NEWCURB, is afgeleid van de Amerikaanse term Curb Appeal, een belangrijke graadmeter op de internationale woningplatformen of een huis aantrekkelijk is op het moment dat je de stoep oploopt. De eerste indruk is vaak de belangrijkste!

Ons makelaarskantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.400 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van het VBO moet je als makelaar over de juiste opleidingen beschikken, je kennis op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten gedurende het jaar en verplichte nijscholing blijven wij op de hoogte van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat wij onze klanten de juiste kwaliteit en service kunnen bieden.

VBO-leden beschikken over een database met historische en actuele vastgoedinformatie. Deze gegevens zorgen ervoor dat een VBO-makelaar u goed kan adviseren en onderbouwen. Als klant van NEWCURB kunt u ook terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Vastgoed (SGC) en het onafhankelijke Tuchtcollege Vastgoed Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht zich te verzekeren tegen schade veroorzaakt door beroepsfouten.